Friday, April 5, 2024
AktualeGjakova Presss

Mirëmëngjesi nga qendra!

luleKështu është sot,( e diele), qendra e Gjakovës. Është fundjava, dita kur flihet më gjatë dhe mëngjesi është më i vonë. Edhe një shkas më tepër për gjumë të stërzgjatur për shkak të motit të vranët. Këto lule tek semaforët urojnë mirëseardhje veturave dhe këmbësorëve. Këtë mëngjes ato janë më të qeta dhe më të “gëzuara”  se nuk e kanë zhurmën e madhe të trafikut, plus,  pas shiut kanë ngrit më lartë kokën!!!Mirë se vini në Gjakovë!