Friday, April 26, 2024
AktualeLajme

Mot i ligë e bresher edhe sot

Disa minuta para ores 17.00 të dites së marte qytetin e Gjakoves e ka persfhi nje mot i lige e me bresher te madh. Stuhija e madhe dhe bresheri me kokrra sa të një arre, qe zgjati per disa minuta, pos qe ka krijuar momente shqetesimi,  ka demtuar me te madhe kopshtet.  Nuk raportohet per ndonje deme me te theksuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *