Wednesday, June 5, 2024
AktualeLajme

Mot i ligë në Gjakovë

moti ligTerritorin e komunës së Gjakovës  në mëngjesin e se mërkurës,rreth orës 5 h.    për një kohë të shkurtër e ka përfshirë një mot i ligë me reshje shiu të rrëmbyeshëm, vetëtimë e bubullimë dhe erë të fuqishme. Për një kohë të shkurtër rrugët e qytetit kanë qenë të  mbuluara me ujë, ndërsa të rrezikuara kanë qenë edhe disa nga kulturat bujqësore, veçanërisht plantacionet e pemëve dhe perimet.  Nuk raportohet për ndonjë dëm të theksuar.

Ndryshe, moti me shi që sot  ka përfshirë komunën e Gjakovës ka ndërprerë përkohësisht edhe fushatën e korrjes së misrit në 4 mijë e 500 hektarë.