Saturday, April 27, 2024
Lajme

Motoristet në Gjakovë

motor4Motoristët nga të gjitha viset shqiptare të shtunën në mbrëmje kanë parakaluar rrugëve të Gjakovës. Vozitje dhe koncert për Ditën e Dëshmorëve të kësaj Komune, ka shkruar në faqen zyrtare të Kuvendit komunal ku bëhet me dije se … Me të mbërritur në Gjakovë, motoristët janë pritur nga kryetarja, Mimoza Kusari – Lila.

motorista