Saturday, June 8, 2024
Të përgjithshme

Ndërron jetë Kastriot Shehdadi: Gazetaria kosovare mbet pa një penë të mprehtë

Në moshën 52 vjeqare, të marten, ka ndërruar jetë gazetari I shquar nga Gjakova, Kastriot Shehdadi. Për shumë vite ka punuar si gazetar dhe bashkëpunëtor në disa mediume nga Kosova e Shqipëria, periudhë gjatë së cilës është dalluar për profesionalizëm dhe kontribut të pakursyer në përmirësimin e jetës së bashkëqytetarëve dhe shoqërisë sonë në pergjithësi.

Për gati 20 vjet , Kastriot Shehdadi,  është angazhuar si Zyrtar për Informim në Komunën e Gjakovës.

Kuvendi Komunal i Gjakovës ka njohtuar se varrimi i të ndjerit Kastriot Shehdadi bëhet nesër, (e merkurë) në varrezat e qytetit ne Gjakovë.

Ceremonia e varrimit dhe një mbledhje komemorative, organizuar nën patronatin e kryetarit të komunës së Gjakovës Ardian Gjini, fillojnë prej orës 12:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *