Monday, April 8, 2024
AktualeSporti

Në garën e Gjakovës triumfojnë çiklistët e Ferizajt

Në garat për Kampionatin e çiklizmit të Kosovës që u mbajt të dielën në relacionin Gjakovë- Deçan-Junik-Ponoshec  deri  në pikën kufitare me Shqipërinë në Morinë, në gjatësi rreth 50 km. ku morën pjesë 27 çiklistë nga 7 klube të Kosovës,  triumfuan çiklistët e Kastriotit të Ferizajit. Në konkurrencën e juniorëve vendi I parë I takoi Kushtrim Murselit me kohën 1 orë 15 minuta e 06 sec, ndërsa në konkurrencën e seniorëve vendin  e parë e fitoi Egzon Misin I po të njëjtit klub.

Nga çiklistët gjakovarë Armend Deva  zuri vendin e tretë në konkurrencën e juniorëve ndërsa në atë të seniorëve në vendin e katërtë u plasua Rafet Gashi. Organizator të garave ishte federate e çiklizmit të Kosovës dhe Klubi ciklistik”Gjakova 137”.