Wednesday, June 5, 2024
Intervista

Në Gjakovapress 183: INTERVISTË ME LOGOPEDIN DION GJOKA

DION GJOKA pasi që përfundoi shkollën e mesme, ishte në një dilemë të madhe në mes të mjekësisë së përgjithshme dhe logopedisë. Por Logopedia ishte ajo që e tërhoqi  më shumë vetëm për shkak të faktit që ishte i vetëdijshëm që pjesën më të madhe të karrierës ai do ta kaloj me fëmijë dhe do të ua përkushtohej  atyre. “Fëmijët janë burim i energjisë pozitive dhe i dashurisë më të sinqertë në botë”, ka thënë Gjoka në intervistën e revistës  Gjakovapress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *