Saturday, June 8, 2024
Të përgjithshme

Në Gjakovë për 6 muaj 383 të infektuar me Covid 19, në Spital sot 45 të hospitalizuar!

Në raportin e fundit të IKSHPK  raportohet edhe për 4 raste të reja  me Covid 19 nga komuna e Gjakovës- 2 në qytet dhe nga një në fshatrat Molliq dhe Batushë. Mirëpo deri me tash, nga fillimi i pandemisë në komunën tonë janë infektuar 383 bashkëqytetar  me   29 raste të vdekjeve.

Spitali i përgjithshëm “Isa Grezda,  në  raportin e sotem të mëngjesit ka njohtuar për, 45 pacientë   të hospitalizuar. Prej tyre  34 pacientë ishin të konfirmuar me COVID-19, 7 pacientë presin rezultatet  kurse 4 pacientë të tjerë do të testohen . 28 pacientë janë me oksigjeno terapi, 2 në CPAP maskë dhe 1 pacientë është  në respiratorë. Me Covid pozitiv aktiv janë: 6 mjekë 12 infermierë dhe 2 nga stafi mbështetës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *