Saturday, April 27, 2024
Gjakova Presss

Në këtë numër të Gjakovapress: ARBËRESHËT VIZITË GJAKOVËS

Me iniciativë dhe mbështetje nga Shoqata e Intelektualëve “Jakova”, në Gjakovë është organizuar promovimi i librit me titull “Gruaja Arbëreshe dje, sot dhe nesër”, shkruar nga katër gra arbëreshe. Për brendinë dhe veçoritë e këtij libri, Luqia Martino, njëra nga autoret e këtij libri, ka thënë se libri, më së shumti i dedikohet të rinjve për të dëshmuar dhe dokumentuar se arbëreshet janë akoma gjallë, ata jetojnë në përpjekje për të mos harruar kur rrënjët e tyre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *