Thursday, June 6, 2024
Gjakova Presss

Në numrin festiv: Arritje të sportistëve gjakovarë Blendi Haxhikadrija

Trajneri  gjakovar i  volejbollit,  Blendi Haxhikadrija ka marrë licencen e trajnerit ndërkombëtarë pas nënshtrimit të kursit në Budapest të Hungarisë. Pjesëmarrja e Haxhikadriut është bërë e mundur  me rekomandimin e Komitetit Olimpik të Kosovës dhe Federatës së Volejbollit të Kosovës.  Mbështetur nga solidariteti olimpik, në këtë kurs morën pjesë trajnerë nga e gjithë bota. Haxhikadrija këtë

arritje ia dedikon volejbollit Kosovar që mundë të arrijë edhe në garat olimpike.

Blendi Haxhikadria është trajner edhe i ekipit kombëtarë të Kosovës U20, ndërkaq viteve të fundit po jep një kontribut të madh në afirmimin e volejbollistëve të rinj gjakovar….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *