Saturday, April 27, 2024
Gjakova Presss

Në numrin më të ri Gjakovapress 178: Mbahet Mitingu i 59-të i Poezisë

KY VIT I FESTËS SË POEZISË SI  PËRGATITJE PËR JUBILEUN E 60-të

Me prezantimin e poezive nga 15 poet nga Gjakova dhe më gjerë, me recitimet e vargjeve të poetëve të shquar gjakovarë nga aktoret Vlera Pylla dhe Yllka Lota,  në sallën Teki Dervishi të Bibliotekës Ibrahim Rugova më 20 Tetor 2023 u  mbajt edicioni i 59-të i Mitingut të Poezisë në Gjakovë me organizim të klubit letrar,  Gjon Nikollë Kazazi.  U recituan  poezi të Din Mehmetit, Ali Podrimes, Enver Gjergjekut, Besim Bokshit, Teki Dervishit, Halil Haxhosaj, Mazllom Sanejes, Mehmet Bobit, Agim Males dhe Masar Kupes. Kryetari klubit Muharrem Kurti, në hapje të kësaj ngjarje, foli për kontributin e madh që për këto vite ka dhënë Mitingu në promovimin e vlerave të mëdha të krijuesve të dëshmuar dhe atyre të ri…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *