Saturday, April 27, 2024
Gjakova Presss

Në numrin më të ri në Gjakovapress- “Me gjakovarët në botë”-Dr. Agron Abrashi

E KAM PAS ËNDËRR TË BEHEM NJË DITË MJEK  DHE TË JEM NË SHËRBIM TË KOMUNITETIT

“Kosova më ka dhenë ndjenjën e atdhedashurisë, gjuhen e bukur shqipe, shkollimin, traditën , kulturën qytetare, historinë e lashtë, krenarinë dhe një fëmijëri e rininë e lumtur . Zvicra me dha mundësinë dhe hapësirën e veprimit, të zhvillimit dhe përsosjes së mëtutjeshme, lirinë e lëvizjes dhe udhëtimit , si çdo qytetar tjetër i botes së lirë”, tha dr. Agron Abrashi.

Pensionistët gjakovarë, kanë edhe një strehë të ngrohtë për të kaluar ditët e pleqërisë me veprimtari nga më të ndryshmet. Klubi Rotarian Gjakova më 2 Korrik 2023  ka hap  Qendrën e Pensionistëve të Gjakovës. Dr. Agron Abrashi, kryetar i klubit dhe nismëtar i këtij projekti, erdhi nga Zvicra për të sjellë këtë dhuratë për pensionistët gjakovarë duke iu ofruar  kësaj shtrese të popullsisë vend për rekreacion si dhe shërbime juridike, financiare, shëndetësore etj…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *