Sunday, April 28, 2024
Gjakova Presss

Në numrin më të ri të Gjakovapress 166 mund të lexoni

PSE GJAKOVA NUK KA DEPONI PËR MBETURINA INERTE

 – NISIN PUNIMET PËR NDËRTIMIN E SHKOLLËS NË PONOSHEC DHE TË QERDHES NË REZINË

 -INTERVISTA: DR. SCI. MED. ARTAN AHMETI:NË SHËRBIM TË PACIENTËVE PËR NJË ZEMËR TË SHËNDETSHME

 – ME ATA QË IA DUAN TË MIRËN GJAKOVËS – NISMA 1 THES ME VETI

 – RITME NË SHKOLLËN E MESME EKONOMIKE “KADRI KUSARI”

 _ DEGA E GJAKOVËS E KRYQIT TË KUQ TË KOSOVËS, MBËSHTETJE E FUQISHME PËR FAMILJET NË NEVOJË

 – GETA BEQA NA BËNË KRENAR ME TITULLIN KAMPIONE E BOTËS

 – PËRUROHET NË GJAKOVË LIBRI I SHKRIMTARIT ILIAZ BOBAJ “ME ALI PODRIMJEN”

 – AGRON MUÇAKU FITUES I 4 MEDALJEVE NË KAMPIONATIN BALLKANIK TË ATLETIKËS NË SELANIK TË GREQISË

 – SHËNOHET 70 VJETORI I BJESHKATARËVE PASHTRIKU 

– FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN, MUND TË LEXONI ONLINE NË NUMRIN MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 166

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *