Saturday, June 8, 2024
Gjakova Presss

Në numrin më të ri të revistes Gjakovapress-157, nga arkivi-Veteranet e futbollit gjakovar

Në Pallatin e sporteve Shani Nushi, më 1980 (nuk e kemi datën e saktë) , kur po mbahej turneu tradicional i futbollit të vogël, ishin ftuar në atë kohë si mysafir, veteranët e futbollit gjakovarë. Ata,  në moshën e shtyrë kishin qenë atraksion i vërtetë për publikun që kishte mbushur sallën. Ishin veteranët e futbollit që në vitet e pasluftës së dytë botërore shkëlqenin në fushën e gjelbër dhe kishin lënë gjurmë.

Këtë fotografi e shkëputem nga arkivi ynë për të kujtuar me respekt kontributin e tyre në futbollin gjakovar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *