Tuesday, April 2, 2024
AktualeLajme

Në shkollat e mesme të Gjakoves 38 drejtime

Bordi i drejtorëve të KK të Gjakoves, të marten ka aprovuar propozimin e Drejtorisë së Arsimit për degët dhe lëmit përkatëse për të gjitha shkollat e mesme që veprojnë në Gjakovë.

Kështu në Gjimnazin “Hajdar Dushi”, në këtë vit shkollor është paraparë të veprojnë 6 drejtime,  në ate të mjekësisë “Hysni Zajmi “, 5 drejtime, në shkollen e mesme teknike “Nexhbedin Nixha”, 12 drejtime, nw atw ekonomike  “ Kadri Kusari” 9 drejtime dhe në shkollën e mesme të muzikës “ Prek Jakova”, 6 drejtime.