Friday, April 26, 2024
Gjakova Presss

Nga arkivi Gjakovapress- Dimri 2012 në Gjakovë

Deri më tash kemi pasur dimër të butë, ndërkohë që dimrat tjerë i kemi pasur me acar e borë të madhe. Në numrin më të ri të Gjakovapress, lexuesve iu është ofruar me fotografitë e Shkëlzen Rexhes, lumi Drini bardhë i akullt te Ura e fshenjtë, si dhe lartësia e borës në Çarshinë e madhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *