Një foto e rrallë e gjimnazistëve

gjimnazi hajdar DushiNjë foto e rrallë e realizuar nga nxënësit e gjimnazit Hajdar Dushi ka nxjerrë imagjinatën  rinore. Rreth 250 nxënës veshur me uniformat e gjimnazit kanë shkruar me trupat e tyre emrin e shkollës dhe qytetin. Një foto nga lartësia ka nxjerrë më së miri idenë e këtij veprimi. E realizuan: Arianit Godeni, Endrit Efendija, Arber Gashi dhe Leotrim Lota. Ideatori I këtij projekti  drejtori Bedri Cahani ka falënderuar 250 nxënësit e shkollës që morën pjesë në realizimin e kësaj fotoje.