Monday, February 5, 2024
Gjakova PresssLajme

NUMRI MË I Ri GJAKOVAPRESS ME POSTERIN E VËLLAZNIMIT

image description

NË KËTË NUMËR, POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI: 

–         SI U KREMTUA 10 VJETORI I PAVARËSISË SË KOSOVËS?

–         ÇKA PREMTUAN 4 MINISTRAT  PËR GJAKOVËN?

–         GJAKOVAPRESS NJË DITËLINDJE ME PAVARËSINË

–         EKSPOZITA E SHKELZEN REXHËS NË NJU JORK

–         TË FALA NGA GJAKOVA!

–         NË FESTËN E UNIVERSITETIT TË GJAKOVËS -50 VJET SHLP DHE 5 VJET UNIVERSITET

–         ZHVILLIMI  I  ARSIMIT  SHQIP  NË GJAKOVË DERI  MË 1918  

–         INTERVISTA: AGIM CANA, KRYETAR I KFC VËLLAZNIMI

–         SI E NISI KARRIEREN SI FUTBOLLIST, PASTAJ SI MENAGJER , ARRITJET E SFIDAT DHE SHUMË GJËRA INTERESANTE NGA RRUGËTIMI I TI DHE TË BIRIT, LEGJENDES SË FUTBOLLIT LORIK CANA.

–         BABAI  TREGON SE SI LUAJTI LORIKU NJË PJESË TË KARRIERES ME NJËRËN KËMBË TË LËNDUAR?

–         CILAT JANË TRI PROJEKTET GJIGANDE TË AGIM CANES TE VËLLAZNIMI DHE SI DO TË KËTHEHET  E DIELA NË FESTË TË FUTBOLLIT SI DIKUR PËR FAMILJET GJAKOVARE?… 

–         DHURATË LEXUESVE : POSTERI I KFC VËLLAZNIMI

–         PROJEKTI MË I RI I SEVDAI RADOGOSHIT: “60 VJET 60 MINUTA”

 FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *