Saturday, April 27, 2024
AktualeKulturëLajme

Numri më i ri revistes Gjakovapress

Në këtë numër, pos tjerash mundë të lexoni:
– FILLOI VITI RI SHKOLLOR

– FAMILJET ARSIMDASHËSE RIZVANOLLI DHE KUSARI I DHUROJNË GJAKOVËS NJË SHKOLLË TË BUKUR

– PUNA E MBAN AKTIV NJË SHEKULL JETE

– PËRUROHET KOMPLEKSI MEMORIAL NË ÇABRAT

– DIASPORA GJAKOVARE NË ZELANDË TË RE

– “LOMA E DRITHIT” ME PAMJE TË RE

– ME KRIJUESIT GJAKOVARË

– NJË KËNGË DHURATË GJAKOVËS

– FEJTONET NGA KULTURA DHE SPORTI

– REVISTA EDHE NË INTERNET: GJAKOVAPRESS.INFO