Wednesday, April 3, 2024
AktualeLajme

Nxënësit e Mustafa Bakisë nisin vitin shkollor në Mazllom Këpuska!

Mustafa Bakija shkollaPër shkak se punimet në rinovimin e objektit të shkollës “Mustafa Bakija” nuk po kryhen sipas planit, ndersa po hyjmë në javen e tretë kur ka filluar viti ri shkollor, në Drejtorinë e Arsimit kanë vendos që nxënësit e “Mustafa Bakisë” përkohësisht të vijojnë mësimet në shkollën “Mazllom Këpsuka” dhe këtë nga dita e premte 20 shtator, në orarin e pasdites.