Friday, April 26, 2024
LajmeSporti

Organizohet “Vrapi i lirisë”

Me organizim të Forumit rinor të Aleances Kosova e re ( AKR),  të dielen u mbajt “Vrapi I lirisë” për nder të 14 Qershorit- Ditës së Clirimit të Gjakovës.

Në shtegun 5.5 km, fitues doli Avdyl Rrustemi. I dyti Ditjon Krasniqi dhe I treti Florent Qela. Në këtë aktivitet ishte e pranishme edhe Mimoza Kusari- Lila, kryetarja e degës së AKR-së në Gjakovë dhe z.kryeministre dhe ministre MTI-së.