Friday, April 5, 2024
Gjakova Presss

Pavarësia e KOSOVËS me ARMEND TOURS në Strugë , Ohër dhe Pogradec

Gjatë udhëtimit do te vizitohen:

Shën Naumi -Korça -Elbasani -Tirana

✔️Nisja: të shtunën(15.02.2020) ndërsa kthimi të hënën (17.02.2020)

✔️Qëndrimi: 3 ditë / 2 net

✔️Çmimi: 60€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe.

Çmimi përfshinë:

Udhëtimi me autobus komod të Armend Tours

Akomodimin në Hotel Perla 4**** në Pogradec

???? 2 mëngjese dhe 2 darka

Pije dhe snake gjatë udhëtimit

????Agjenda:

Dita e parë: Nisja nga qytetet përkatëse, vazhdojmë udhëtimin , pushim gjatë rrugës për kafe. Vizitë Strugës, Ohrit, pas Ohrit nisja për në Shën Naum. Në Shën Naum  ndalesë tek burimi i Drinit të Zi,  ku keni mundësinë të lundroni me varka (pagesa individuale). Nisja nga Shën Naumi për në Hotel. Darka në Hotel, pas darkës shëtitje në qytet. Relaksim dhe fjetje.

Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel, paradite e lirë në Parkun Drilon. Pastaj nisja për në Korçë, vizitë qytetit të vjetër të Korçës , vizitë mësënjëtores së parë shqipe. Kthimi në Pogradec. Pasditja e lire në Pogradec, shëtitje qytetit. Darka në Hotel. Relaksim dhe fjetje.

Dita e tretë: Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit nisja për kthim. Gjatë rrugës vizitë qytetit të Elbasanit. Pas Elbasanit nisja për në Tiranë, vizitë qytetit të Tiranës. Pas vizitës nisja për kthim në Kosovë

???? Nisjet realizohen nga:

????Gjakova ora 05:00

????Prizreni ora 05:30

????Prishtina ora 07:00

????Ferizaj ora 7:30

 

Dokumentet e nevojshme:Pasaporte ose leternjoftim biometrik

/Rezervimet

044 102 280

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *