Saturday, April 6, 2024
Lajme

Pëlcitje e gypit kryesor, ndërpritet furnizimi me ujë të pijes

KRU Gjakova  para pak çastesh ka njohtuar  konsumatorët e Komunës së Gjakoves, Rahovecit dhe fshatrat e Komunës së Prizrenit që  këto orë  ka ndodhur pëlcitja e gypit kryesor Ø 1100 në Lugbunar, dhe, ” jemi detyruar ta ndalim  furnizimi me ujë”.!

“Ekipet tona të mirëmbajtjes kanë dalur në vendin e ngjarjes dhe do fillojnë me sanimin sa më të shpejtë të defektit. Kërkojmë mirëkuptim nga konsumatorët. Për zhvillime të reja do ju mbajmë të informuar”,  thuhet në njohtimin e KRU Gjakova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *