Thursday, June 6, 2024
AktualeLajmeLajmet e shpejta

Përfundon maratona e Malësisë së Gjakovës

maratona-fillimi-10Kampion i Maratonës së Malësisë së Gjakovës në kategorinë e meshkujve u bë garuesi nga qyteti i Korcës, Ilir Këllezi pas 42 km vrapim. E, në kategorinë e femrave, fituese e kësaj gare ka dalë Diana Berisha. Në gjysmë maratonë fitues ka dalë Tirron Mamusha nga Gjakova.

gjysem-maratonaKryetarja e komunës së Gjakovës Mimoza Kusari Lila si ideatore dhe organizatore e këtij manifestimi është plasuar e dyta në 42 kiloemtra në kategorinë e veteranëve.mimoza-finishi

Maratona ka filluar sot ne oren 9.00 me pjesemarren e rreth 150 atletëve dhe adhuruesve te vrapimit e natyres.

Rezultatet:

rezulatet-1

Stafeta:

rezulatet-stafeta