Friday, April 5, 2024
LajmeSporti

Përfundon Turneu Ndërkombëtar i hendbollit Shqiponja: Nikshiqi 22:21

turniri shqiponja 1
KH Shqiponja fituese e Turneut nderkombetarë

Vashat hendboliste të Shqiponjës që janë njëkohësisht edhe organizatore të Turneut Ndërkombëtarë, janë fituese të këtij manifestimi sportive që organizohet që nga viti 2000 me rastin e 8 Marsit, Ditës Ndërkombëtare të gruas, pasi në finale me mund të madh munden Nikshiqin e Malit të Zi me rezultat të ngushtë 22:21.

Për vendin e tretë luajten Reprezentacioni I Kosovës U 17 me Çairin e Shkupit që përfudnoi me rezultat 14:18 në të mirë të shkupjaneve.

U ndanë edhe mirënjohje dhe kupa për fituesit.

Portierja më e mirë u shpall  Floriana Knushi  e Shqiponjes  ndërsa golashënuesja më e mirë e turneut u shpall Slagjana Periziq e  Nikshiqit.