Wednesday, April 10, 2024
Gjakova Presss

Pranvera në oborrin e gjimnazit Hajdar Dushi

Se pranvera është stina e luleve dhe më e bukura e vitit, këtë më së miri e dëshmojnë nxënësit e gjimnazit Hajdar Dushi.

Në këtë numër është posteri me disa nga fotot e realizuara nga gjimnazistët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *