Prej neser orari ri i qarkullimit

Ministria e Shëndetësisë e ka publikuar sot orarin e qarkullimit për tre ditët në vazhdim duke filluar nga dita e neserme . Orari vlen për datat 21 deri më 23 prill, sipas shifrës së parafundit të numrit personal. Kështu ditën e fillojnë me të drejtë të qarkullimit të gjitha ata banor që kanë numrin e parafundit  personal 0 dhe 1, pra nga ora 7 deri në 8.30. Dhe kështu sipas rendit të numrave deri te numri 9 që ka të drejtë të lëvizë 90 minuta nga ora 21.00 deri në orën 22.30 .  Ata që kanë numrat e parafundit 5 dhe 6 kohën e lëvzjes e kanë njëkohësisht nga ora 15 deri në 16.30.

Ndryshe, Policia e Kosovës gjatë 24 orëve ka arrestuar 30 persona të cilët nuk kanë zbatuar vendimet e Qeverisë lidhur me pandeminë COVID-19. Arrestime pati në disa komuna të Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *