Friday, April 5, 2024
Kulturë

“Prenk Jakova” Koncert për 6 Vjetorin e Pavarësisë

17 SHKURTI

Shkolla e Mesme e Muzikës”Prenk Jakova”-Gjakovë, vazhdon me veprimari të shumta muzikore . Sapo ka përmbyllur Fstivalin e Koreve ka nisë përgatitjet për koncertin e ri. Kësaj radhe në shënim të gjashtëvjetorit të Pavarësisë së Kosovës, organizon koncert festiv ,ku do të interpretojnë Kori dhe Orkestra e Shkollës së Mesme,  vepra të karakterit patriotik nga kompozitorët :Lorenc Antoni, Selami Kolonja, Rauf Dhomi, Çesk Zadeja, Fahri Beqiri, Rafet Rudi.

Koncerti do të mbahet me datë:16.02.2014(E Diele), në ora 18:00, në Sallen Koncertale të Shkollës së Muzikës.