Thursday, June 6, 2024
Lajme

Punime në rrjetin e ngrohtores, për dy ditë mbyllet rruga!

Për dy ditët e ardhshme, pra më 13 dhe 14 Prill, ndalohet qarkullimi i automjeteve në rrugën ‘’Beqir Kastrati’’, për shkak të punimeve që po zhvillohen në rehabilitimin e rrjetit nëntokësorë të ngrohtores. Kjo është rruga që shpie nga qendra e Gjakovës kah stadiumi i qytetit. Shoferët mund të shfrytëzojnë rrugët tjera alternative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *