Saturday, February 3, 2024
AktualeGjakova Presss

Qendra e Gjakovës më ndryshe me pisha

qendra gjakova pishat 1Mes dy rrugëve në qendër të qytetit janë mbjellë pishat e aty këtu edhe lulet, por lulet vështirë po I përballojnë këmbësorët që po I dëmtojnë. Është oazë e dedikuar për  gjelbërim por ja që nuk po kemi kujdes që ti ruajmë ato. ‘Çabrati po kujdeset që të mos thahen duke i ujitur por ne ato pak lule nuk po i ruajm!!!

Sido që të jetë pishat përmidis rrugës kryesore dhe asaj të UÇK-së ia kanë shtuar bukurinë Gjakovës, por do të jenë edhe risi për bashkatdhetarët tanë që vijnë pas një viti në pushime