Rreth rrotullimi gati për asfaltim

Rreth rrotullimi natenEdhepse është menduar se javën e shkuar do të filloi asfaltimi, kjo punë ka ngel të bëhet këtë fundjavë, thonë zyrtarët komunal. Fillimisht janë ndërtuar trotuaret dhe pjesa për gjelbërim ndërkohë që këtë të shtunë e të diele pritet ti vihet asfalti.

Kjo foto është bërë të enjten në mbrëmje dhe rrethrrotullimi duket I bukur! Kjo nyje e ngarkuar trafiku sigurisht se do të lehtësoi qarkullimin e trafikut dhe do ti lë prapa pritjet e gjata të automjeteve në kryqëzimin e rrugëve Skënderbeu e Tirana në drejtim të Prizrenit.