Wednesday, October 4, 2023
Gjakova Presss

SË SHPEJTI DEL NUMRI MË I RI ONLINE I REVISTËS GJAKOVAPRESS

NË KËTË NUMËR,  POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI:

AVNI MULA GJIGANDI QË FLUTUROI NË VALSIN E PERJETËSISË DHE DASHURINË  PËR GJAKOVËN

DR. FLORI BAKALLI –  NGA PËRVOJA ME EPIDEMI DHE PANDEMI

KRU GJAKOVA, 7 VJET RRESHT E PARA NË KOSOVË

DR. RIFAT LILA: “HISTORIATI I ZHVILLIMIT TË INSTITUTIT TË MJEKËSISË SË PUNËS NË GJAKOVË”  

ESHTNORJA NË ÇABRAT DO TË SHNDËRROHET NË NJË AMFITEATËR

ANTON ÇETA, INTELEKTUALI QË ÇRRËNJOSI GJAKMARRJEN

FATONI DHURUES GJAKU PËR 118 RASTE TË SHPËTIMIT TË JETËRAVE

NJË IDE INTERESANTE E NXËNËSVE TË SHKOLLËS MUSTAFA BAKIJA

ESAT  DUJAKA: “KOSOVA 2020”

BESIM MUHADRI  : “SHTJEFËN GJEÇOVI DHE KANUNI I LEKË DUKAGJINIT”

Nga trashëgimia e Gjakovës

ZEJET: JORGANGJITË

Roli i Esnafit të Terzive të Gjakovës

FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI ONLINE NË NUMRIN  MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 142

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *