Sunday, April 28, 2024
Lajme

Shënohet Dita e Çlirimit të Shqiponjës

Të premten mbahet manifestimi me rastin e 14 vjetorit të ditës së çlirimit të fshatit Shqiponjë. Me këtë rast përkujtohen dëshmorët e rënë në territorin e përgjegjësisë të brigadës 132 “Myrtë Zeneli” dhe brigadës 135 “Agim Zeneli”. Manifestimi mbahet në Qendren Memoriale  në fshatin Shqiponjë, me fillim në ora 13:00.