Friday, April 5, 2024
Lajme

Sonte kujdestare barnatoret Ari dhe Mena Med

Sonte kujdestare  nga ora 18.00 deri në orën 6 të mëngjesit të datës 31 mars në Gjakovë janë barnatoret Ari me farmacisten Nora Xërxa Kumnova e cila gjendet afer QKMF dhe Mena Med me farmacistin Armend Lamaxhema e cila gjendet përball Spitalit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *