Tuesday, April 9, 2024
Sporti

Sukseset e Tirron Mamushes nuk kanë të ndalur

Atleti, Tirron Mamusha është pozicionuar i dyti në garën “Poetry Run”, që është mbajtur ditë më parë, në Strugë. Ai  shtegun prej 10 kilometrave e ka kaluar për 32 minuta e 29 sekonda. Kjo ishte gara e tretë e Mamushës gjatë javës së kaluar. Të enjten dhe të premtën, ai ka garuar edhe në kampionatin e Shqipërisë ku është shpallur kampion.

Pra, Tirroni është Fitues i Kupës së Shqipërisë në dy distanca, 1500 dhe 3000 m. Vendi i dytë në 10 km në Skopje Run. Kampion kombëtarë i Shqipërisë në 3000 dhe 5000 m.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *