Saturday, April 6, 2024
Gjakova Presss

Ta mbajmë të pastër lumin Krena

Punëtorët e Kompanisë Rajonale të Mbteurinave Cabrati edhe gjatë ditës së djeshme kanë punuar në pastrimin e mbeturinave nga lumi Krena. Këtyre ditëve të verës kur shtegu  i shtratit është është i mbushur me kalimtarë, hedhja e mbeturinave bëhet shqetësuese, prandaj në mirëmbajtjen e kësaj hapësire atraktive dhe freskuese posaqërisht në këto ditë vape, është i domosdoshëm angazhimi i të gjithëve dhe jo vetëm i fshistarëve të Çabratit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *