Tuesday, June 4, 2024
Sporti

Të rinjtë e KF Gjakova në Durres

Gjakova1Klubi i Futbollit  Gjakova me 4 grupmoshat  ka qëndruar për tre ditë në qytetin e Durrësit në kuadër të përgatitjeve  para fillimit të kampionatit. Futbollistët e moshave 13,  15 dhe 17 vjeçare nga Gjakova  me këtë rast kanë zhvilluar ndeshje miqësore me moshatarët e tyre nga skuadrat:   Teuta e Durrësit,  Besa e Kavajës, Shkëndija e Tiranës  dhe  “Mehmet Akif” të Elbasanit.
Drejtuesit e klubit janë shprehur të kënaqur me rezultatet e arritura në këto ndeshje.