Thursday, April 4, 2024
Sporti

Të rinjtë e KF “Gjakova” në Durrës

KF Gjakova
Futbollistët e rinj 10, 12, 13, 15 dhe 17 vjecar të klubit të futbollit Gjakova”, për dy ditë kanë qëndruar në Durrës ku kanë zhviluar ndeshje miqësore me skuadrat e grupmoshave te reja të “Teutës” së Durrësit. Ndeshjet e futbollistëve të rinj gjakovarë u vlerësuan lartë ndërkohë që ato  u zhvilluan nën dritën  e reflektorëve të kompleksit të stadiumit Niko Dovana.
Trajnerët Lirim Dujaka, Gëzim Daka dhe Faton Brahushi, kanë falënderuar klubin e futbollit Teuta për mikpritje dhe organizim të këtyre ndeshjeve që kanë për qëllim avancimin e futbollit tek brezat e rinj.*z.v)