Friday, April 5, 2024
Lajme

Tërmeti dridh edhe njëherë Gjakoven, në 10.20

Tërmeti me pasoja në Shqipëri, me dëme në njerëz dhe dëme të mëdha edhe material,   që ka tronditur të gjithë, ka dridhur sot në mëngjes rreth ores 4.00 edhe Gjakovën. Tërmet ka ndodhur edhe para pak castesh në oren 10.20.  Për një moment  në 3.55 janë ndjerë shumë banor të shqetësuar e sidomos ata të shumëkatësheve që kanë dalë me të shpejtë në rrugë, ndërsa një numër I madh I tyre natën e kanë kaluar nëpër veturat e tyre. Deri me tash nuk raportohët për dëmë eventuale në komunën e Gjakovës.

Termeti i fuqishëm I cili ka ndodhur  në Shqipëri me epiqendër në Durës ishte me fuqi 6.4 shkallë magnitude dhe ka marrë edhe jetëra njerëzish.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *