Sunday, April 28, 2024
LajmeSporti

“Trepca 89” kërkon të përseritet ndeshja me Vëllaznimin

Vëlaznimi Trepca

Ndeshja kampionale në mes të Vëllaznimit dhe skuadrës  Trepça ’89 është luajtur të premten në Gjakovë, duke përfunduar baras, 1:1, mirëpo mysafirët tri ditë më pas kanë shprehë ankesat e tyre.  Trepça ’89 ka kërkuar nga Komisioni i Garave i Federatës së Futbollit të Kosovës që të mos e regjistrojë ndeshjen kundër Vëllaznimit dhe të japë urdhër që ajo të përsëritet në terren neutral.Në të kundërtën ata kanë paralajmëruar tërheqje nga garat.  Skuadra mitrovicase pretendon se në Gjakovë nuk ka pasur kushte për lojë, se lojtarët e saj janë sulmuar fizikisht ne hollin e stadiumit, se goli i Vëllaznimit ishte e parregullt dhe se arbitrat e kanë dëmtuar edhe në shumë raste tjera. Në anën tjetër në taborin e Vëllaznimit thonë se kanë ekzistuar kushte normale për lojë dhe se edhe ata kanë vërejtje tek referimi. Është për tu habitur se kur jemi tek vlerësimi i referimit, menjëherë pas ndeshjes kryetrajneri i Trepcës 89, Gani Sejdiu kishte  deklaruar  se “referimi ishte perfekt dhe se prekja e topit me dorë ishte  si një gabim njerëzor i një referi., ndërkaq në ankesën më të re, gjërat ndryshojnë diametralisht(z.v)