Wednesday, April 3, 2024
AktualeLajme

Ura te Tabhanet jashtë përdorimit

Ura

Drejtoria e Shërbimeve Publike e komunës së Gjakovës ka njohtuar të enjten se me qëllim të sigurisë së nxënësve në trafik ka vendosur të ndërpret qarkullimin e përkohëshem te automjeteve dhe  te këmbësorëve në urën mbi lumin “Krena” te Taphanet, rruga “Tefik Qanga”. Qëllimi i ndërprerjes së qarkullimit të automjeteve bëhët për shkak të dëmtimit të pjësës anësore te mbrojtësve të urës.Pjesëmarrësit e trafikut do të shfytëzojnë vendkalimet tjera përderisa të rregullohet Ura e Tabhaneve