Friday, April 5, 2024
Lajme

Urime Festa e madhe Kombëtare

Urime gjithë shqiptarëve Dita e Flamurit – Dita e Festës së Madhe Kombëtare,  28 Nëntori. Redaksia e Revistes Gjakovapress i bashkohet urimeve që sot Shqiptarët kudo që janë ndajnë me njëri tjetrin – Gëzuar dhe për shumë vjetë Dita e Pavarësisë Kombëtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *