Sunday, February 4, 2024
AktualeLajme

Vapa përcelluese qon 72 pacientë në Emergjencë

vapaKorriku po tregohet I “pamëshirshëm” ndaj atyre që nuk e durojnë vapën. Java e fundit ka nisë me temperaura tejet të larta që kanë kulmuar të hënën dhe kanë vazhdiuar deri vonë pasdite edhe të martenkur Gjakovën e ka përfshi një freski e lehtë.

Vapa e madhe ka reflektuar edhe tek të sëmurët kronik dhe ata që e “kanë tepruar” me alkool dhe ushqim. Në Qendrën Emergjente të spitalit “Isa Grezda”, vetëm  gjatë 24 oreve të shkuara,  për ndihmë mjekësore janë lajmruar 72 pacientë.

Mjeket këshillojnë përdorim të samë tepër lëngjeve dhe shmangje nga eriudha e pikut të vapës,mesores 11.00 dhe 17.00.