Tuesday, April 2, 2024
Sporti

Vazhdojnë garat në Ligen rajonale të futbollit, njomakët e KF Gjakova dhe J-Unaited kryesojnë

Pas javës së tetë të Liges Rajonale të Futbollit të Kosovës në Gjakovë për futbollistët e grupmoshave të reja , tek 11 vjecarët prinë skuadra J- United ndërsa në konkurrencën e 13 dhe 15 vjecarëve skuadra e shkolles se futbolit Gjakova.
Në këtë ligë, të trija grupmoshat bëjnë pjesë skuadrat e futbolit nga komunat Gjakovë, Rahovec dhe Malishevë.
Më poshtë po japim tabelat e klasifikimit dhe rezultatet nga jave e tetë e kësaj Lige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *