Sunday, June 9, 2024
Gjakova Presss

Vepra e përkthyer nga dr. Ali Iljazi :NJERËZIT SI DR. ALI ILJAZI E FISNIKËROJNË NJERËZIMIN

Shkruan: Agron Muçaku

Shoqata e intelektualëve “Jakova” në Gjakovë me rastin e një vjetorit të vdekjes së Prim. Med. Dr. Sc. Ali F. Iljazi, organizoj promovimin e veprave kapitale të dijetarit dhe reformatorit të shkencave fetare islame Ebu Hamid Gazali me titull ” Ihja-Ulumid-din” në shqip: “Rilindja e shkencave fetare” prej 1 deri 9 libra +1. Libra këto të përkthyera nga gjuha Boshnjake nga i ndjeri Prim. Med. Dr. Sc. Ali F. Iljazi. Organizimi i këtij evenimenti u mbajt me datë: 10, Korrik ,2023, 12 në bibliotekën e qytetit të Gjakovës, në sallën ” Teki Dervishi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *