Wednesday, April 3, 2024
Gjakova Presss

Virusi e ka “prish” karrigen!!!

Në parkun e madh,  që nga dita në ditë po pasurohet me drunj dekorativ, një virus I keq, një dorë shkatërrimtare ka dëmtuar ulësen. Kjo sjellje, që aty-këtu  po hetohet edhe në mjedise tjera publike ia prish imazhin zonave të caktuara gjelbëruese. Aty , para pandemisë, bashkëqytetarët që relaksohen me ambientet e gjelbëruara, ulen e pushojnë duke kuvenduar për hallet e jetës. Shumica, sigurisht një pjesë të kohës e kalojnë duke gjykuar keqbërësit, sjelljet e pahijshme të tyre,  në vend se të merren me tema më të lehta rekreative…

Këtë ulëse e ka prish një dorë shkatërruese dhe jo Corona virusi!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *