Wednesday, February 7, 2024
AktualeLajme

Zhurma e gjeneratorëve pushton Gjakoven

gjeneratoriQë nga mesnata në mes të hënes dhe të martës, Gjakova është  përballur me reduktime të shpeshta të energjisë elektrike, reduktime të cilat realisht ka kohë që nuk janë parë të tilla. Ndonëse nuk e kanë ndonjë orar të caktuar, mungesa e rrymës, varësisht edhe prej vendit, në të shumtën e rasteve po zgjatë nga një deri në një orë e gjysëm.

Zyrtarë të distriktit të KEDS-it në Gjakovë nuk kanë pranuar të flasin për shkaqet e reduktimeve dhe kohën sa do të zgjasin ato, por burime anonime brenda institucionit kanë thënë se nga qendra janë njoftuar për një defekt të shkaktuar në blloqet e termo – elektranës së Kosovës.