Saturday, April 27, 2024
Gjakova Presss

DOLI  NUMRI 174 – ONLINE I REVISTËS GJAKOVAPRESS-DISA NGA TITUJT

NË KËTË NUMËR,  POS TJERASH  MUND TË LEXONI:

GJAKOVA NË FESTËN E ÇLIRIMIT

ASAMBLEA KOMUNALE: INFRASTRUKTURA RRUGORE, NDRIÇIMI PUBLIK, MBETURINAT INERTE

FUTBOLLI GJAKOVAR KËTHEHET SËRISH ME SYNIME SI DIKUR

TRYEZË TEMATIKE ME TEMËN “GJAKOVA DHE TETOVA…….”

SPITALI FATI IM: 20-VJET NGA LINDJA FOSHNJËS SË PARË ME FEKONDIM IN-VITRO (IVF) NË KOSOVË

NË NDERIM TË VEPRËS SË SHYQERI NIMANIT

PROF. ARSIM FEHMIU NJËRI NGA INTELEKTUALËT MË TË DALLUAR NË FUSHËN E EDUKIMIT FIZIK DHE SPORTIT

ABSM: PËRMBYLLJA E KURSEVE 2022-2023 BASHKON SHQIPTARË, ZVICERANË, UKRAINAS

INTERVISTA:  ERISA KOSHI ZËËMBLA  E MUZIKËS SHQIPE

TEATRI I QYTETIT HADI SHEHU MBYLL SEZONIN E PARË PËR KËTËT VIT

SHKRIMTARJA MIGENA ARLLATI NDEROHET ME TROFEUN E POEZISË “MIGJENI”

FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI ONLINE NË NUMRIN  MË TË RI   TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 174

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *