Tuesday, June 4, 2024
Gjakova Presss

Doli numri Festiv i Revistës Gjakovapress

NË KËTË NUMËR, POS TJERASH  MUND TË LEXONI:

  • GJAKOVA E STOLISUR PËR FESTAT E FUNDVITIT
  • KUSHTRIM SHEHU, “NACIONALIZMI, QYTETI GJAKOVËS DHE ELITAT”
  • SESIONI SHKENCOR – 550 VJETORI I GJERGJ KASTRIOTIT-SKËNDERBEUT
  • GJINI: LUMI KRENA PO BËHET KRENARIA E GJAKOVËS
  • DITA HISTORIKE-KOSOVA FORMON USHTRINË
  • RRËFIMI I GAZETARES ITALIANE PËR GJAKOVËN TURISTIKE
  • NEVRUZ NURA PISHTAR I ARSIMIT NË KOSOVË
  • EMIN RIZA: ARKITEKTURA POPULLORE E GJAKOVËS
  • ZEJET E GJAKOVËS QË PO VAZHDOJNË NGA BREZAT E RINJ

DHURATË LEXUESVE KALENDARI FESTIV 2019

FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN FESTIV  TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 121

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *