Saturday, April 27, 2024
Gjakova Presss

Doli numri më i ri i Revistes Gjakovapress

image description

Doli numri më i ri i Revistës Gjakovapress

NË KËTË NUMËR, POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI:

 GJAKOVA TURISTIKE, MES 8 QYTETEVE BALLKANIKE QË DUHET VIZITUAR.

ZONA EKONOMIKE AMERIKANE, SHPRESA PËR NJË ZHVILLIM EKONOMIK

 INTERVISTA ME KRYETARIN E KOMUNËS ARDIAN GJINI

Rrëfimi për ditët e para të lirisë

NUK KA ASGJË MË TË SHTRENJTË SE LIRIA

 17 MILION EURO PËR IMPIANTIN E UJËRAVE TË ZEZA

 HALLE TË PENSIONISTËVE, MOS U PLAKSH!

 ALI  PODRIMJA – POET I KUJTESËS

KOSOVA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET…

 FESTIVALI ÇARSHIAFEST DHE N ODEN E MALËSISË SË GJAKOVES

POSTERI: ÇARSHIA EMADHE

 FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *